• banner
  • banner1
  • banner2

APA KITA LAKON?

  • asds

Zhongnan Impor lan Ekspor Co, Ltd. didegaké ing 2011 lan dununge ing Yiwu, China, kutha komoditas internasional internasional sing misuwur. Perusahaan kasebut kasusun saka Kementerian Perdagangan Luar Negeri, Departemen Dokumenter lan Departemen Gudang. Utamane melu ing kabeh bisnis impor lan ekspor, nyediakake terjemahan Spanyol lan Inggris, uga kabeh proses perdagangan manca kanggo tuku, inspeksi, lan pengiriman manca ing China. Ngiringi pelanggan sajrone proses tuku ing kabeh wilayah China, nglumpukake lan nyimpen pengiriman, mriksa gaya lan kualitas, njamin kualitas tuku pelanggan, lan ndhukung tuwuhing pelanggan supaya bisa tuwuh bareng.

LAYANAN KAMI

Our Service

Our Service

Our Service

  • Company

    Kumpeni

    Zhongnan Import and Export Co., Ltd. didegaké ing taun 2011
  • Product

    Produk

    perlengkapan kantor, aksesoris, dolanan, department store, perlengkapan liburan, hadiah kreatif, produk elektronik, mesin, lsp.
  • Contact Us

    Hubungi Kita

    Sugeng Rawuh sampeyan saka kabeh penjuru jagad kanggo gabung karo kita lan tuwuh bebarengan!