Babagan Kita

Profil perusahaan

Zhongnan Impor lan Ekspor Co, Ltd. didegaké ing 2011 lan dununge ing Yiwu, China, kutha komoditas internasional internasional sing misuwur. Perusahaan kasebut kasusun saka Kementerian Perdagangan Luar Negeri, Departemen Dokumenter lan Departemen Gudang. Utamane melu ing kabeh bisnis impor lan ekspor, nyediakake terjemahan Spanyol lan Inggris, uga kabeh proses perdagangan manca kanggo tuku, inspeksi, lan pengiriman manca ing China. Ngiringi pelanggan sajrone proses tuku ing kabeh wilayah China, nglumpukake lan nyimpen pengiriman, mriksa gaya lan kualitas, njamin kualitas tuku pelanggan, lan ndhukung tuwuhing pelanggan supaya bisa tuwuh bareng.

Bisnis utama

Perlengkapan kantor, aksesoris, dolanan, department store, perlengkapan liburan, hadiah kreatif, produk elektronik, mesin, lsp.

Budaya perusahaan

Perusahaan kasebut ngetrapake prinsip "integritas, reputasi luwih dhisik" lan sikap layanan sing apik, lan wis nggawe reputasi lan reputasi sing apik ing kalangan pengusaha lan pemasok asing. Sawise 10 taun pembangunan, wiwit saka awal pelanggan nganti saiki, pelanggan mapan ing Peru, Bolivia, Mexico, Argentina, Kolombia lan akeh negara Amerika Selatan liyane.

Sesanti

Sugeng Rawuh sampeyan saka kabeh penjuru jagad kanggo gabung karo kita lan tuwuh bebarengan!

Perusahaan kasebut duwe tim pangembangan teknologi profesional kanthi ilmu profesional sing sugih lan pengalaman R&D sing sugih ing bidang jaringan lan teknologi komunikasi, aplikasi basis data skala gedhe, lan tim layanan profesional kanthi kualitas apik kanggo nyedhiyakake pelanggan pamrentah lan perusahaan sing berkualitas lan efisien . Tim layanan
Perusahaan fokus ing penguatan pitepangan personel lan pelatihan lan kerja sama personel sing ana. Miturut rencana pangembangan perusahaan, perusahaan kasebut terus narik minat lan nambah tenaga teknis marang perusahaan, saengga proporsi tenaga teknis perusahaan terus saya mundhak, pungkasane tekan luwih saka 50%. Sanalika, iki ngiyatake pelatihan personel sing ana. Miturut kabutuhan perusahaan lan pangembangan pribadi, perusahaan menehi karyawan kesempatan pelatihan. Salah sijine yaiku terus ningkatake kemampuan teknis liwat sinau lan kerja ing perusahaan, lan ing wektu sing padha nindakake pelatihan eksternal kanggo karyawan sing nduweni kualifikasi. Kanggo nambah kemampuan pangembangan teknologi. Dhukungan malah diwenehake ing pendhidhikan akademik. Sanalika, nyedhiyakake alternatif sing apik babagan gaji, omah lan kesejahteraan, lan nampani bakat kanggo gabung karo perusahaan kasebut.
Sawise akumulasi sepuluh taun lan pembangunan sepuluh taun, perusahaan kasebut duwe atusan ewu pelanggan. Nalika ngembangake bisnis inti, perusahaan nyepetake transformasi, nyepetake pangembangan macem-macem, lan aktif nggawe platform e-commerce teknologi tinggi sing cocog karo karakteristik industri jasa modern
Kita duwe spesialisasi ing Sourcing Produk, Ngumpulake Informasi & Pandhuan Pasar, Nawakake Sampel, Pesenan Ngiringi, Urutan Ngikuti, Kontrol Kualitas, Aman Pembayaran, Warehousing, Pengiriman, lan nggawe dokumen ekspor sing relevan lan liya-liyane. Kita duwe staf profesional kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, lan kita langsung nyambungake pabrik kanggo nggawe bathi maksimal.