Mart Perdagangan Internasional (Distrik 1)

Didhisiki ing wulan Oktober 2001, Yiwu International Trade Mart District 1 resmi diwiwiti tanggal 22 Oktober 2002, sing manggoni 420 Mu lan area bangunan 340.000 meter persegi kanthi investasi total 700 yuta yuan. Ana luwih saka 10.000 kios lan luwih saka 10.500 pemasok total. International Trade Mart District 1 dipérang dadi limang bidang bisnis utama: pasar, pusat outlet pabrikan, pusat blanja, pusat pergudangan lan pusat katering. Lantai 1 nawakake kembang lan dolanan buatan, lantai 2 ing perhiasan, lan lantai 3 ing seni & kerajinan. Pusat outlet pabrikan sing ana ing lantai 4 lan pusat sumber perusahaan perdagangan manca ing bangunan sisih wetan. Perdagangan Internasional Mart Distrik 1 minangka papan belanja & pariwisata sing dipilih dening Biro Pariwisata Zhejiang lan judhul "Pasar Lima Bintang" pertama ing provinsi Zhejiang dening Biro Industri & Komersial Provinsi

Peta Pasar Kanthi Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Kembang Ponggawa

Aksesoris Kembang Ponggawa

Dolanan

F2

Ornament Rambut

Perhiasan

F3

Kerajinan Festival

Kerajinan Dekorasi

Kristal Keramik

Kerajinan Pariwisata

Aksesoris Perhiasan

Bingkai Foto