Mart Perdagangan Internasional (Distrik 2)

Dibukak tanggal 22 Oktober 2004, International Trade Mart District 2 ngrebut area pasar 483 Mu lan area bangunan luwih saka 600.000㎡, lan pamer luwih saka 8.000 kios lan nglumpukake 10.000 operator bisnis. Lantai pertama nawakake koper & tas, payung lan jas hujan, lan tas pengepakan; penawaran lantai loro ing alat & peralatan hardware, produk listrik, kunci lan kendaraan; penawaran lantai telu ing peralatan dapur & barang saniter, peralatan omah cilik, fasilitas telekomunikasi, alat elektronik & peralatan, jam tangan & jam lsp; lantai papat yaiku pusat outlet pabrikan lan balai bisnis kelas liyane kayata Hall HK, Hall Korea, Aula Sichuan lsp; ing lantai kaping lima, ana pusat sumber & perdagangan asing; ing lantai 2-3 aula pusat, ana pusat pameran Sejarah Pangembangan Kota Komoditas China. Ing bangunan sisih wétan, ana fasilitas pendukung, kalebu biro industri & komersial, biro pajak, kantor polisi lokal, bank, restoran, logistik, kantor pos, perusahaan telekomunikasi, lan departemen fungsional lan organisasi layanan liyane.

Peta Pasar Kanthi Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Nyandhang udan / Packing & Polybag

Payung

Koper & Tas

F2

Kunci

Produk Listrik

Piranti & Peralatan Hardware

F3

Piranti & Peralatan Hardware

Piranti Ngarep

Elektronik & Digital / Batere / Lampu / Senter

Peralatan Telekomunikasi

Jam & Watches

F4

Hardware & Piranti Listrik

Listrik

Bagasi & Tas Kualitas

Jam & Watches