Mart Perdagangan Internasional (Distrik 3)

International Trade Mart District 3 duwe area bangunan 460,000,, luwih saka 6.000 kios standar 14 ㎡ kanggo saben lantai 1 nganti 3, luwih saka 600 kios 80-100 ㎡ ing lantai 4 lan 5 lan pusat outlet pabrik ana ing lantai 4 . Industri ing alat tulis tutup pasar, produk olahraga, kosmetik, kacamata, ritsleting, tombol lan aksesoris pakaian lsp. Pasar dilengkapi AC, sistem broadband, TV Web, pusat data lan pusat pemantauan pemadam kebakaran & keamanan. Ana lorong kanggo akeh lan barang ing njero pasar. Mobil duwe akses menyang macem-macem jubin lan akeh parkir sing dibangun ing ngisor lan atap. Nyedhiyakake macem-macem layanan kalebu logistik modern, E-bisnis, perdagangan internasional, layanan finansial, akomodasi, katering lan hiburan lsp.

Peta Pasar Kanthi Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Pena & Tinta / Produk Kertas

Kacamata

F2

Alat Kantor & Alat Tulis

Produk Olahraga

Alat Tulis & Olahraga

F3

Kosmetik

Pangilon & Sisir

Ritsleting & Tombol & Aksesoris Busana

F4

Kosmetik

Alat Tulis & Olahraga

Bagasi & Tas Kualitas

Jam & Watches

Ritsleting & Tombol & Aksesoris Busana