Mart Perdagangan Internasional (Distrik 4)

Resmi dileksanakake tanggal 21 Oktober 2008 Yiwu International Trade Mart District 4 ngenggoni 1.080.000 area area bangunan lan nduwure 16.000 kios. Minangka generasi kaping enem pasar Yiwu ing sejarah pangembangan. Lantai pertama International Trade Mart District 4 nyedhiyakake kaos kaki; lantai kaping loro ing kabutuhan saben dina, sarung tangan, topi & tutup, rajutan lan barang katun; lantai telu menehi hasil sepatu, webbings, lace, caddice, andhuk lsp., lan penawaran lantai papat yaiku bra, jeroan, sabuk, lan syal. International Trade Mart District 4 nggabungake logistik, E-commerce, perdagangan internasional, layanan keuangan, layanan katering dadi siji. International Trade Mart District 4 ngutangi ide saka desain pusat bisnis skala internasional internasional, lan campuran saka pirang-pirang sistem teknologi tinggi kalebu sistem pendingin udara pusat, layar informasi listrik sing akeh, sistem jaringan broadband, sistem televisi LCD, energi surya sistem generasi, sistem daur ulang udan, atap skylight otomatis uga eskalator datar lsp. International Trade Mart District 4 minangka pasar grosir sing paling dhuwur ing teknologi lan internasionalisasi sing saiki ana ing China. Kajaba iku, sawetara fasilitas bisnis lan hiburan khusus kayata bioskop 4D, pusat pariwisata lan blanja uga ana ing distrik pasar iki.

Peta Pasar Kanthi Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Kaos kaki

F2

Saben dina Konsumsi

Topi

Sarung tangan

F3

Andhuk

Benang Wol

Dasi

Renda

Thread & Tape Sewing

F4

Selendang

Sabuk

Bra & Celana Dalam