Mart Perdagangan Internasional (Distrik 5)

International Trade Mart District 5 minangka proyek inti kanggo Komite Partai Kota Yiwu lan pamrentah Yiwu kanggo ngetrapake konsep ilmiah pangembangan, lan kanthi komprehensif nyengkuyung pembangunan Yiwu dadi kutha perdagangan internasional. International Trade Mart District 5 ngenggoni 266,2 Mu lan jembar bangunan 640.000 meter persegi kanthi investasi total 1,42 milyar yuan. Ing njero ana luwih saka 7.000 bilik. Industri ing distrik pasar iki nutupi produk impor, sprei, tekstil, rajutan bahan baku lan produk otomotif & aksesoris lsp. International Trade Mart District 5 ngutangi ide saka desain pusat bisnis skala internasional internasional lan nglengkapi sistem E-bisnis , sistem keamanan cerdas, sistem distribusi logistik, sistem layanan finansial, AC pusat, layar listrik gedhe, sistem jaringan broadband, pusat data, jalur tinggi, papan parkir gedhe, sistem daur ulang curah hujan lan atap langit-langit otomatis, lsp. International Trade Mart District 5 minangka pusat bisnis internasional sing nggabungake blanja, pariwisata lan hiburan lan minangka pasar grosir paling modern ing modernisasi lan internasionalisasi.

Peta Pasar Kanthi Distribusi Produk

Lantai

Industri

F1

Produk sing Diimpor

Produk Afrika

Perhiasan

Bingkai Foto Seni & Kerajinan

Barang Pelanggan

Panganan

F2

Ranjang

F3

Andhuk

Bahan Nyulam

Kain

Langsir

F4

Aksesoris otomatis (motor)