YIWU, China, 12 Mei 2020 / PRNewswire / - Tanggal 10 Mei 2020, acara online 2020 Dina Merek China diwiwiti.

YIWU, China, 12 Mei 2020 / PRNewswire / - Tanggal 10 Mei 2020, acara online 2020 Dina Merk China diwiwiti. Minangka acara branding taunan penting ing pasar Yiwu, Kompetisi Penjual Top 10 Yiwugo uga wis resmi miwiti proses pamungutan suara.

Kompetisi kasebut, sing wis sukses dianakake ing taun kaping wolu, nampilake pirang-pirang merek dagang asing sing duwe pengaruh, kayata Hailing GEMEI Small Home Appliance Firm, Nicole Fashion Jewelry, Zongxin Canvas Shoes, lan BAOLA, lsp vendor nggawe kesadaran merek lan nduduhake kekuatan merek, Yiwugo wis nggawe sawetara penyesuaian kanggo program penghargaan. Nalika terus milih "Top 10 Vendor", kompetisi uga bakal nampilake 10 "Vendor Utama", 80 "Vendor Model" lan 120 "Vendor Elite". Perlu dielingi, kanthi tekane "Live Streaming Era for All", penghargaan "Top 10 Influencers" wis ditambahake ing program penghargaan kompetisi taun iki, kanthi tujuan supaya para vendor bisa nampilake gambar perusahaan lan merek liwat streaming langsung, saengga narik perhatian para pembeli ing saindenging jagad kanthi cara sing luwih jelas. Proses pemilihan bakal diwiwiti tanggal 10 Mei 2020 lan pungkasan nganti 31 Desember 2020. Asil kasebut bakal diumumake sawise 1 Januari 2021.

Kompetisi kasebut, sing wis sukses dianakake ing taun kaping wolu, nampilake pirang-pirang merek dagang asing sing duwe pengaruh, kayata Hailing GEMEI Small Home Appliance Firm, Nicole Fashion Jewelry, Zongxin Canvas Shoes, lan BAOLA, lsp vendor nggawe kesadaran merek lan nduduhake kekuatan merek, Yiwugo wis nggawe sawetara penyesuaian kanggo program penghargaan. Nalika terus milih "Top 10 Vendor", kompetisi uga bakal nampilake 10 "Vendor Utama", 80 "Vendor Model" lan 120 "Vendor Elite". Perlu dielingi, kanthi tekane "Live Streaming Era for All", penghargaan "Top 10 Influencers" wis ditambahake ing program penghargaan kompetisi taun iki, kanthi tujuan supaya para vendor bisa nampilake gambar perusahaan lan merek liwat streaming langsung, saengga narik perhatian para pembeli ing saindenging jagad kanthi cara sing luwih jelas. Proses pemilihan bakal diwiwiti tanggal 10 Mei 2020 lan pungkasan nganti 31 Desember 2020. Asil kasebut bakal diumumake sawise 1 Januari 2021.


Wektu kiriman: Jun-02-2020