Zhongnan Import and Export Co., Ltd. didegaké ing taun 2011

Zhongnan Impor lan Ekspor Co, Ltd. didegaké ing taun 2011 lan dununge ing kutha komoditas internasional internasional misuwur-Yiwu, China

Perusahaan mekso nggawe proyek kepuasan pelanggan kanthi kualitas kelas kapisan, rega sing cukup lan layanan sing sampurna.

Perusahaan kasebut duwe kekuwatan teknis sing kuwat lan peralatan perkakas canggih. Aplikasi pangembangan desain paling anyar yaiku produk kasebut nduweni kualitas utawa

Komitmen layanan sawise-sales

Tujuan layanan

Pelanggan dhisik! Layanan sing enten!

Filsafat layanan

Layanan profesional kita bisa menehi mupangat sing regane larang regane.

Latihan

Filosofi kita kanggo gawe marem pelanggan, golek pembangunan lan nggawe masarakat sing harmoni.

Tujuane yaiku integritas, kualitas, keamanan lan mupangate entuk manfaat.

Semangat kita profesional amarga ati.

Kebijakan kualitas Kualitas lan keamanan, kepuasan pelanggan, perbaikan terus-terusan, perbaikan awake dhewe.

Budaya kita berorientasi ing masarakat lan jujur

Melakukan bisnis kanthi kredit, ningkatake pangembangan kanthi inovasi

Kanthi terus-terusan ngambah kasampurnan

Plancongan Staff

Kanggo ngapresiasi kerja keras kabeh karyawan, nambah budaya para karyawan, lan ningkatake kohesi tim perusahaan, perusahaan kami nganakake kabeh karyawan kanggo nindakake kegiatan sedina ing propinsi kasebut. Kagiyatan iki ora mung ngemot perawatan perusahaan kanggo karyawan, nanging uga nambah raos karyawan marang perusahaan. Iki minangka interaksi emosional antarane perusahaan lan karyawan, lan antarane karyawan.

Pelanggan nganggo barang sing dituku

Ing 2019, pelanggan asing milih kita kanggo bahan sing dituku. Mesthine, tuku produk rampung minangka desain sing apik. Pelanggan seneng banget karo produk kasebut lan wis milih macem-macem jinis pesanan. Saben wulan, perusahaan kita bakal mbantu sawetara pelanggan manca kanggo tuku produk sing wis rampung kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan


Wektu kiriman: Jun-02-2020